Powered by Blogger.

Iklan Jawatan Kosong UMP


Berikut adalah Iklan Jawatan Kosong UMP ( Universiti Malaysia Pahang ) untuk diisi oleh semua warganegara Malaysia yang berminat dan berkelayakan dalam bidang-bidang yang berkaitan. Iklan Jawatan Kosong UMP tersebut adalah terdiri daripada :

1. Jurutera Awam J41 / J44
2. Pustakawan S41
3. Pegawai Tadbir N41
4. Pegawai Keselamatan KP41
5. Penolong Pegawai Kesihatan Persekitaran U29
6. Pembantu Juruaudit W17
7. Pereka B17
8. Pegawai Kebudayaan B17
9. Penyelia Asrama N17
10. Pemandu Kenderaan H11

Tarikh Tutup pada : 31/08/2015

Untuk iklan penuh sila klik : Iklan Jawatan Kosong UMP

Untuk mengisi secara online sila klik : Iklan Jawatan Kosong UMP

Untuk pelbagai info jawatan kosong seluruh negara klik : SINI

Untuk berita panasssss klik : SINI

Serba sedikit berkaitan UMP untuk pengetahuan dan info kepada semua. 

Universiti Malaysia Pahang

Universiti Malaysia Pahang (UMP) adalah sebuah universiti teknikal yang ditubuhkan pada tahun 2002. UMP menawarkan pelbagai program teknikal berteraskan Kejuruteraan dan Teknologi. Dalam bidang penyelidikan pula, universiti memberi tumpuan kepada penyelidikan gunaan dan projek-projek industri dengan industri setempat bagi memperkayakan pengajaran dan pembelajaran di samping mempromosikan aktiviti-aktiviti pengkomersialan produk penyelidikan.

Kampus UMP di Pekan

Kampus tetap UMP kini telah mula beroperasi di Kuala Pahang, Pekan pada 27 Julai 2009. Pada masa ini, ia menempatkan tiga buah fakulti iaitu Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (FKM), Fakulti Kejuruteraan Elektrik & Elektronik (FKEE) dan Fakulti Kejuruteraan Pembuatan (FKP). Kampus seluas 642 ekar ini boleh menampung sehingga 10,000 orang pelajar dan 2,000 orang staf.

Kampus UMP di Gambang

UMP beroperasi di kampus yang terletak di Gambang, Kuantan. Kampus yang terletak kira-kira 30 kilometer dari pusat bandar Kuantan ini mempunyai keluasan 126 ekar persegi yang boleh menempatkan 5,000 orang pelajar. Kampus UMP terletak di lokasi strategik berhampiran dengan Lebuh Raya Pantai Timur, zon perindustrian kimia, petrokimia, pembuatan, automotif dan juga bioteknologi bagi Negeri Pahang Darul Makmur.

0 Komentar untuk "Iklan Jawatan Kosong UMP"

Back To Top